O nas

Naše poslanstvo je pomagati podjetjem in posameznikom najti primeren način predstavitve njihovih produktov ter storitev, oblikovati primerno komunikacijsko strategijo in jo uresničiti po različnih komunikacijskih poteh.

Naša ekipa vam lahko pomaga pri oblikovanju strategije, idejni zasnovi pa tudi izvedbi. Vedno smo pozorni tudi na nove izredne posameznike, ki jim ponujamo prostor za odkrivanje in uresničevanje njihovih talentov.

Kreativna knjižnica

Podjetje Kreacija ima svojo kreativno knjižnico, z več kot 200 zunajserijskimi avtorji s področja vizualnega razmišljanja, scenaristike, pripovedništva, psihologije, režije, montaže, uporabe barve, uporabe zvoka, klasične umetnosti, filmske fotografije… Med njimi so Carl Jung, Joseph Cambell, Robert McKee, André Bazin, Rudolf Arnheim, Linda Aronson, E.H. Gombrich, Andrey Tarkovsky, V.I. Pudovkin in ostali. Knjige so na voljo za izposojo.

Naša ekipa

Ana Herak

Vodja projektov

Leana Herak je diplomirana komunikologinja, ki se posveča preučevanju mitov, simbolov, arhetipov, strukture zgodbe in več nivojskem komuniciranju. V podjetju deluje, kot vodja projektov.

Filip Bračevac

Kreativni producent

Filip Bračevac v podjetju deluje kot kreativni producent in sodeluje s podjetji ter organizacijami z vsega sveta. Med njimi so Marriott International, skupina Accor S.A., Walt Disney corp. in organizacija Pedra Opeke Akamasoa z Madagaskarja.

“Ko verjamete v ljudi, lahko ti naredijo nemogoče”

Nancy Dornan