O nas

Kreacija je kreativno komunikacijsko in svetovalno podjetje s sedežem v Sloveniji. Kreacija sodeluje z podjetij, občinami in ministerstvi doma in v tujini. Številnim podjetjem in organizacijam pomagamo pri snovanju in izvajanju strateških usmeritev.

Kreacija na enem mestu združuje znanja s področij strateškega poslovnega svetovanja, snovanja marketinških kampanj, izvedbe in upravljanja digitalnih komunikacij, video/audio produkcije in fotografije.

Veliko sodelujemo s podjetij in organiazcijami iz področja turizma tako doma, kot v tujini, kjer sodelujemo s hotelskima skupinama Marriott in Accor in zavodi za turizem. Turističnim podjetjem pomagamo pri promociji njihovih doživetij in destinacij. Prav tako jim nudimo podporo na področju razvoja pametnih aplikacij, booking sistemov in spletnih portalov.

Naša ekipa je sestavljena iz posameznikov, ki so veliko izkušenj pridobili v tujini ali pri delu na mednarodnih projektih. Eden izmed ciljev podjetja Kreacija je iskanje izrednih posameznikov in jim nuditi prostor, kjer lahko realizirajo svoje talente.