O nas

Poslanstvo podjetja Kreacija je ustvarjanje zgodb. Podjetjem, organizacijam in posameznikom pomagamo pri predstavitvah njihovih rešitev. Skozi zgodbe predstavljamo poslanstvo podjetij, njihove cilje, v kaj verjamejo, kaj jih motivira in katere probleme rešujejo njihove rešitve. Te zgodbe zapakiramo v najrazličnejše oblike sodobne komunikacije, kot so filmi, spletne strani, grafični dizajn in druge.

Pri predstavitvah smo pomagali številnim podjetjem in organizacijam. Naše stranke so slovenska ministrstva, razvojne agencije, in velika, srednja ter mala podjetja. Izkušnje imamo v različnih panogah: zdravstvo, šolstvo, proizvodnja, gradbeništvo, turizem, visoke tehnologije, informatika. Delamo tako v Sloveniji kot tudi s podjetji in organizacijami v sosednjih državah: Avstriji, Hrvaški in Italiji.

Imamo več kot petnajst let izkušenj v panogi. Naša ekipa je sestavljena iz posameznikov, ki so veliko izkušenj pridobili v tujini ali pri delu na mednarodnih projektih. Eden od ciljev podjetja Kreacija je iskanje zelo izbranih posameznikov in jim nuditi prostor, kjer lahko realizirajo svoje talente. Po potrebi v ekipo vključujemo zunanje strokovnjake, ki pomagajo pri določenih fazah projekta, tako da imamo za izvajanje projektov nabor ljudi, ki so najboljši na svojem področju in tako lahko nudimo naročnikom rešitve na najvišjem nivoju.